Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Катя

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Катя
Коментари Харесай

Подаряваме ви хидратираща маска, лек хидратиращ крем и мини хидратиращ спрей на JOWAÉ 

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Катя Петкова - маска

2. Маринела Василева - хидратиращ спрей

3. Елица Баева - крем

....................................................................................................................................................................

, новата корейска марка на българския пазар, която бързо се трансформира в сензацията на годината. При тях френската хубост среща хармонията на Изтока. Името им произлиза от корейската писмен знак, която се вижда на опаковката, и значи „ естетика “. А през днешния ден имаме опция да подарим три продукта   на три от вас, момичета –  маска, крем или хидратиращ спрей. Можете да спечелите, в случай че се регистрирате за играта ни в Клуба на девойките.

Лаборатория    употребява естествени екстракти от корейските медицински и обичайни растения, които възстановяват баланса на кожата. 

В сърцето на продуктите е извлеченият от растението дебелец лумифенол  – патентована съставна част, която образува антиоксидантен щит,  активира естествените защитни свойства на кожата, възвръща посредством укрепване на клетъчния метаболизъм и придава искра за контролиране на синтеза на меланин. Всички формули са със  приблизително 93% наличие на естествени съставки , без парабени, силикони или съставки с скотски генезис.

Ето и какво можете да спечелите през днешния ден!

  



Хидратиращата маска е подобаваща за всеки вид кожа, в това число за сензитивна. При досег с кожата ни гелообразната й текстура се трансформира във водна за неотложен ободрителен резултат. Интензивно овлажнява и изглажда. Формулата на маската съдържа 96 % естествени съставки, като комплекс от сладостен бадем и ленено семе, вода от черешов цвят и лумифеноли. вода от черешов цвят и лумифеноли. Нанася се пълен пласт от маската върху почистено лице за 10 минути, след което се изплаква. Маската се ползва два пъти седмично.

 

 



Хидратиращият лек крем за лице е подобаващ за естествена и сензитивна кожа. Той овлажнява в дълбочина, подхранва и възвръща кожата. В състава му се съдържат антиоксиданти, които се съпротивляват на рисковите условия и спомагат за възвръщането на салдото в кожата. Лумифенолът във формулата в композиция с витамин Е обезпечава по-висока отбрана на клетките. Гелообразната текстура се разтапя бързо по кожата и оставя гальовен мирис на жасмин и кедър. Некомедогенната му формула съдържа 88% съставки с натурален генезис.

 

 

Мини



Мини хидратиращият спрей за лице с цвят от сакура предотвратява увреждането на клетките и усъвършенства общия баланс на кожата. Нежен е като вода – освежава и ухае на билки, жасмин и кедър. Вложеният в състава лумифенол и хидратиращият цвят от сакура са чудесни антиоксиданти, а растителният глицерин усилва равнищата на хидратация. Продуктът защищава от ежедневните агресори, като замърсяване, промени в климата, стрес и отмалялост. Спреят е съвършен за използване след унищожаване на грим, с цел да приготви кожата за следваща грижа. Формулата на продукта съдържа 97% съставки с натурален генезис.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР